Slušaj vest

Španski mediji su objavili da je izboden otac Lamina Jamala Munir Nazraui, a sada dolaze nove vesti o njemu i njegovm stanju. Na internetu se pojavio prvo snimak na kome se navodno vidi sukob 32-godišnjeg oca Lamina Jamala koji je izboden na parkingu. On je navodno van životne opasnosti i u bolnici. 

Tri lica su uhapšena zbog ovog napada, a kako se navodi svađa Laminovog oca i napadača ima dugu istoriju i oni se odranije poznaju i da j ubadanju prethodila tuča sa napadačima koja se desila satima pre samog ubadanja. Postoji osnovana sumnja i da je više od tri napadača učestvovalo u napadu. 

Lamin Jamal je prema pisanju "Marke" ipak primećen na treningu Barselone i nije propustio trening koji je počeo u 10 časova izjutra. Ipak on je u stalnom kontaktu sa bolnicom u kojoj mu je otac, a navodno je nekoliko predstavnika Bartselone posetilo Munira Nazrauija tokom noći u bolnici. Pogledajte navodni snimak sukoba: 

 Policija je preuzela slučaj i prema pisanju španske štampe tri napadača su optužena za pokušaj ubistva, a navodno se traga za bar jš jednom osobom. "La Vangardija" navodi da je Laminov otac šetao psa u svom kvartu kada ga je neko sa balkona polio vodom i nešto mu dobacio. 

Munir je inače iz Maroka, a majka Lamina Jamala je iz Ekvatorijalne Gvineje. Iako igra za Španiju mladi 17-godišnji krilni fudbaler na kopačkama nosi zastave dve zemlje iz kojih vuče poreklo, a za sada je za Španiju imao 14 golova i tri asistencije. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Luka Jović prvi na treningu, Piksi daje savete Samardžiću