Slušaj vest

Crvena zvezda će u sredu uveče igrati protiv Bode Glimta revanš meč plej-ofa kvalifiakcija za Ligu šampiona, a na konferenciji održanoj u utorak trener crveno-belih je detaljno pričao o meču. U jednom trenutku je kolega, norveški novinar koji je doputovao na meč, pokušao i da iskoristi to što je Milojević bio raspoložen za priču, pa je pokušao temu da prebaci na Ruse!

Zanimalo je Norvežanina mišljenje trenera Crvene zvezde o generalnom sponzoru, kompaniji Gazprom koju Zvezda već godinama nosi na prednjoj strani dresa. Ipak, odgovor nije dobio, pa njegova provokacija ovog puta nije uspela.

"U ostatku Evrope su izbačeni ruski sponzori, šta biste mogli da kažete o tome što se vama na dresu nalazi Gazprom?", upitao je norveški novinar na konferenciji u Beogradu, ali nije dobio odgovor na to pitanje koje je trebalo da ispovocira trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića.

Umesto šefa stručnog štaba oglasila se Tatjana Šajković, koja je i vodila ovu konferenciju za medije. "Ovo je konferencija o utakmici i dalje, nećemo komentarisati. Izvolite, nastavite sa pitanjima", rekla je Tatjana i dala signal da krene dalje konferencija za medije na kojoj Milojević nije želeo da otkrije mnogo detalja oko sastava za sredu uveče.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Zagrevanje fudbalera Zvezde