Slušaj vest

Liverpul je pregazio Mančester junajted 3:0 u gostima, na Old Trafordu, na stadionu na kojem se već godinama pita Mohamed Salah. Čudesni napadač "Redsa" bio dao je jedan gol i asistirao za dva Luisu Dijazu, da na svaki način pokaže koliko mu prija da igra na "Teatru snova".

Pred velikim Aleksom Fergusonom, Salah je još jednom podsetio sve ko mu je omiljena mušterija. U svojih devet nastupa za Liverpul na Old Trafordu, on je postigao 10 golova u svim takmičenjima i samo je Alan Širer imao sličnu mušteriju u Lidsu, na Eland Roudu, koji je video njegovih 10 pogodaka. Pogledajte kako je Salah razbio Junajted ove nedelje.

Pobeda u Mančesteru je treća Liverpulova u nizu na startu sezone pod vođstvom novog trenera, Holanđanina Arnea Slota. Plesali su Mohamed Salah, Dijaz, kao i njihovi saigrači Dominik Soboslaj, Aleksis Mekalister, Rajan Gravenbah... Sa takvim asovima u sjajnoj formi, Liverpul je ostavio Junajted sa samo tri osvojena boda u prva tri kola i sa velikim problemima na kraju leta tokom kojeg će zaigrati u Ligi Evrope.

A, jedan od tih Junajtedovih problema ima i ime i 32 godine. I zove se Kazemiro, slavni vezista Reala koji je i prošle sezone  padovima forme pokazao da je daleko od nivoa na kojem je bio u Real Madridu. U duelu protiv Liverpula on je pravio greške pre oba Dijazova gola. Posle takvog nastupa, nameće se pitanje da li je propustio šansu ode na niži nivo fudbala, na kojem neće nalaziti na timove poput Liverpula, koji će iste sekunde kazniti svaki kiks.

Kazemiro
EPA-EFE/PETER POWELL 



Standings provided by Sofascore