Svi događaji
Od najnovijeg
14:50

Kraj konferencije!

Sportski direktor Ivica Iliev predstavljen je kao novi funkcioner crno-belih, a treći put će se naći u toj ulozi.

14:48

Više promena na leto!

"Dešava se kada se ukaže šansa. Zimski je teži, ali što može danas ne ostavljamo za sutra. Leti se rekonstruiše tim", dodao je Ivica Iliev na konferenciji.

14:44

Promene!

"To me mnogo boli. Igrao sam u vreme kad su naši navijači bili dominantni. Mene su nosili... Ne volim da se mešam u te stvari, nadam se da ćemo našim rezultatima i učinkom pogurati njihov povratak. Pregovori su počeli krajem prelaznog roka, ali i da sam došao par dana pred kraj ne bi to bilo to. Sada mogu trezveno, hladne glave da analiziram. Pozvaću neke bivše igrače da mi pomognu. Kada sam prvi put došao u Partizan, to je bila legenda do legende. Znali su da procene šta igraču treba za prvi tim. Prestali smo da budemo fudbalska i postali smo trenerska akademija. Ne slažem se sa tim radom i zbog toga će doći do promena. Neću vama ovde da kažem da li mi se neko od njih sviđa ili ne sviđa. To su moji igrači. Moram i da ih gledam na treninzima, da pričam sa trenerima. Sigurno imaju pravi kvalitet za Partizan, ali kada napravimo sve analize imaćemo pravu sliku o tome", zaključio je direktor crno-belih.

14:43

Prvi posao!

"Sutra sastanak sa ekipom, pa sastanak sa Teleoptikom i rešavanje situacije u Omladinskoj školi. Igračima i treneru ne mogu da pomognem sada, pa ću se posvetiti sjedinjavanju svetog trojstva Partizana. Hoću svima da pokažem da je Omladinska škola naš temelj, da su oni Partizan i da svi pripadaju prvom timu. To je možda na najnižim granama, a ja pamtim poslednjih 25-30 godina", ističe novi sportski direktor.

14:41

Sad je najlepše!

"Nepopularno je biti član Partizana? Ja ne priznajem to. Kako je nepopularno biti član kluba koji volite? Pa zar nije baš sad potrebno, kada je teško? Imamo toliko pesama koje baš to potenciraju. Kad je teško je najlepše", rekao je Iliev i dodao: "Kad je prvi tim u pitanju, brzo će se sve okrenuti. Znate da sam čovek trenutka, ali sada ne mogu da promenim igrački kadar Partizana. Nekako uz mene idu i drastične rezove."

14:34

Veliki plan!

"Mislim da je situacija lošija nego 2015. godine kada sam prvi put došao. Razjedinjen je sportski sektor u omladinskoj školi, Teleoptiku i prvom timu. Ja sam među prvim generacijama koje su iz omladinaca prelazile u Teleoptik. Tamo gde smo bili 10 godina ispred svih, sada kasnimo. Ne može u godinu ili dve, ali moramo da radimo posao da to promenimo. Tu će doći do najvećih promena. Želim da zavežem jak čvor kada je u pitanju omladinska škola, Teleoptik i Partizan. Da se to teško razveže kad ne budemo ovde. Nekad smo bili prepoznati po izbacivanju i prodaji igrača. Sada imam više znanja i iskustva, ali ne manje energije... U drugom slučaju bih bljuvao vatru, sad se trudim da budem smiren. Ne mogu da utičem na prvi tim jer je završen prelazni rok. Ima igrača koji zaslužuju dres Partizana. Uvek ekipe zavise od najboljih igrača, jednog ili dvojice. Mogu da garantujem, a ta reč je obeležila moj mandat, za dva prelazna roka napraviću Partizan konkurentan našem najvećem rivalu i konkurentan u Evropi. Možda sam ranije sa takvim stavom delovao lud i smešan. Od mog odlaska su svi radili predano, ne mogu na njih da uperim prst, ali je sektor bio razjedinjen. Mogu da pričam o sebi, već u narednim danima videćete velike promene. Pričam o svim nivoima. nikada mi nije nedostajalo karaktera da sečem, od sada sam za ceo sportski sektor odgovoran ja. Došao sam delimično i zbog trenera, zbog njegove energije i ljubavi prema Partizana, probudio mi je strast prema klubu. Nisam se dvoumio kad me je klub pozvao, jer je ovo moj život, volim ovaj klub. Ne znam navijača Partizana koji nema u sebi neko ludilo. ajde da ponovimo 2017. godinu. Sportski sektor će biti jedinstven i ko izađe iz tih pravila biće bivši član ovog kluba", dodao je Ivica Iliev.

14:33

Prvi utisak!

"Dobar dan svima, navijačima Partizan! Biljo, mnogo je lepo biti opet pored tebe. Prošlo je više od dve godine od kako sam otišao, sada sam ponovo tu. Kada se dese promene na ovom nivou, to znači da su teški momenti, da je trenutak nepovoljan po naš klub. Nažalost, tako je i ovog puta. želeo bih da pojasnim svoje viđenje situacije", rekao je Iliev.

14:20

Treći mandat!

Ivica Iliev će po treći put biti sportski direktor Partizana. Prvi put je funkciju napustio jer je smatrao da je i njegov rad doveo do serije lošijih rezultata, a drugi put zbog neslaganja sa Miloradom Vučelićem koji je pokušavao da sauva na klupi crno-belih tadašnjeg trenera Iliju Stolicu.

14:10

Prelazni rok!

Trener Aleksandar Stanojević, sportski direktor Ivica Kralj i ostatak sportskog sektora angažovali su čak 12 fudbalera ovog leta. U Partizan su stigli desni bekovi Vukašin Đurđević i Milan Lazarević, štoperi Nihad Mujakić i Mihajlo Ilić (pozajmica), levi bekovi Mario Jurčević i Marko Kerkez, vezni fudbaleri Kervin Arijaga i Stefan Kovač, krilni napadači Žoao Grimaldo, Zubairu Ibrahim, Pape Furer i napadač Đorđe Jovanović (pozajmica).

13:59

Dobar dan!

Fudbalski klub Partizan angažovao je Ivicu Iliev na mesto sportskog direktora, gde će zameniti nekadašnjeg golmana crno-belih Ivicu Kralja. Ovo je i povratak Ilieva u Humsku, gde je već bio na poziciji sportskog direktora.