Slušaj vest

Šokantne vesti dolaze iz Engleske gde je nekadašnji napadač ArsenalaDžej Emanuel Tomas optužen za trgovinu drogom. Nedavno je još jedan bivši fudbaler iz Premijer lige "pao" zbog tgovine narkoticima, a sada je Tomas uhvaćen sa kanabisom u vrednosti od 600.000 funti na aerodromu Stensted.

Čak 60 kilograma marihuane je pronađeno kod 33-godišnjaka koji je nekada bio velika nada "tobdžija". Trenutno je igrao za Grinkok Morton, a uhapšen je pošto je u prtljagu na letu iz Bakoka pronađena ogromna količina narkotika. U dve torbe je Tomas spakovao čak 60 kilograma droge. 

Tokom Karijere je Arsen Venger mnogo očekivao od Tomasa i isticao je da je to fudbaler "izvanrednog kvaliteta". On je bio deo mlađih selekcija Arsenala još od osme godine, a debitovao je u Premijer ligi 2010. godine u porazu od Čelsija 2:0. Mesec dana kasnije je igrao protiv Šahtjora u Ligi šampiona, a onda je 2011. prešao u Ipsvič u potrazi za minutima. 

"Džej jako kuca na vrata prvog tima, sa obe ruke. On ima veliki kvalitet, trenutno jako vredno radi na fizičkoj spremi. Kada to dovede u red, Dćej neće biti samo dobar, već fantastičan fudbaler. Jedno je sigurno, on zna da postiže golove. Ima ogroman talenat koji nema mnogo ljudi. Daje golove levicom, desnicom, sjajan je ispred gola", rekao je 2010. za njega Arsena Venger,. 

Igrao je za Bristol Siti, Kvins Park Rendžers i Džilingem, pre nego što je otišao u Tajland. Igrao je u Škotskoj za Livingston, Aberdin i Kiderminster, a sada mu je karijera po svoj prilici gotova. Trenutno je u pritvoru, a zajedno sa njim su uhapšene dve žene, jedna od 28 i jedna od 32 godine. Moraće da se pojavi na sudu 1. oktobra na saslušanju, ali izgleda da mu zator ne gine. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Gol Arsenala za pobedu