Slušaj vest

Partizan i Crvena zvezda igraju večeras 174. "večiti" derbi u Humskoj, a tribine nisu naročito pune. Procena je da je oko 15 hiljada navijača na tribinama, pre svega jer Grobari bojkotuju upravu crno-belih i nisu došli na utakmicu, dok su Delije solidno popunile severnu tribinu. Što se tiče istoka i zapada i tu ima dosta praznih stolica.

Centralna loža u Humsko je sa druge strane "krcata". U njoj su poznate ličnosti, prijatelji klubova, kao i rukovodeći "večitih" rivala. Primećeno je da je među prisutnima i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, dok znamo da se u nekim prethodnim derbijima dešavalo da zbog neslaganja sa upravom rivala ne budu uvek tu. Ovoga puta Terzić se pojavio s osmehom na licu i slao poljupce, dok su tu i njegovi saradnici Mrkela, Marin, Petrović, Mijailović i drugi članovu upravnog odbora.

U drugom delu lože su i čelnici Partizana, na čelu se generalnim direktorom Milošom Vazurom, dok je primećen i novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko. Pogledajte fotografije:

MN Press Derbi Partizan Zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda može i te kako da bude zadovoljna prvim poluvremenom jer vodi 2:0 golovima Šerifa i Silasa, dok je i Partizan stvorio nekoliko šansi, ali ih nije iskoristio.

MN Press Derbi Partizan Zvezda

BONUS VIDEO:

Arenasport 1/printscreen Penal za Zvezdu u derbiju protiv Partizana