Slušaj vest

Barselona je u velikom problemu posle teške povrede Marka Andrea Ter Štegena. On je na meču protiv Viljareala povredio tetivu u desnom kolenu, istom kolenu koje je već operisao. Čeka ga višemesečna pauza, postoje indicije da je za njega već gotova sezona.

Zbog svega toga španski klub mora hitno da reaguje, već je krenulo da se licitira sa imenima, a na listi su dvojica golmana koja su već uveliko u penziji. Klaudio Bravo (41) i Vojčeh Ščesni (34). Poljski čuvar mreže je ranije raskinuo ugovor sa Juventusom, uz dogovor sa italijanskim klubom i od tada više nije stao na gol.

Hoće li se predomisliti zbog poziva Barselone? Postoji mogućnost za to, ali će morati da spremi dva miliona evra! Prema informacijama katalonskog lista "Sport" to je svota koju će morati da plati "Staroj dami" ako želi da ode u Barsu. Prilikom odlaska iz Juventusa je od kluba dobio šest miliona evra, tako da neće moći tako lako da ode na "Nou Kamp". Poznato je da Barsa ima velike finansijske probleme i da je za njih novac trenutno veliki problem, tako da će Vojčeh morati sam to da plati ako želi da dođe.

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Partizan Barselona