Slušaj vest

Mnogo je uzbuđenja bilo na meču Crvene zvezde i Železničara iz Pančeva, a na samom kraju meča videli smo i okršaj! Mladi ofanzivac gostujućeg tima Stefan Pirgić nešto je dobacio sudiji Srđanu Jovanoviću, a iskusni arbitar to očigledno nije želeo da trpi! 

Čim je svirao kraj pogledao je ka Pirgiću, a onda mu je verbalno uzvratio i krenuo ka njemu. Da ostane samo na tome postarali su se fudbaleri Železničara Mirko Milikić i Jovan Milosavljević koji su se postavili između zavađenog dvojca i smirili su situaciju koja je pretila da eskalira. 

Pred sam kraj utakmice sudija Jovanović pokazao je žuti karton iskusnom štoperu Nemanji Milunoviću, ali sada pošto je meč bio gotov nije mogao da pokaže opomenu Pirgiću. Ipak, moguće je da će ovo biti situacija koju će komisije Superlige ponovo gledati. Pogledajte sudar Pirgića i Jovanovića: 

ArenaSport Sudija trener

Crvena zvezda je na ovom meču pobedila sa 2:1 golovima Vanje Drkušića i Luke Ilića, ali je takođe doživela i veliki peh. Na meču se povredio prvi golman tima Omri Glazer koji se taman vratio na teren posle povrede primicača. Zamenjo ga je Marko Ilić koji će izgleda ponovo na neki duži period na gol crveno-belih. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

ArenaSport Golman povreda