Svi događaji
Od najnovijeg
16:16

KRAJ! Težak poraz Crvene zvezde!

Mlade snage crveno-belih gledaće da što pre zaborave ovaj meč! Inter je pobedio sa 4:0, a u drugom poluvremenu je bilo mnogo promašenih šansi, moglo je da bude i mnogo gore. 

16:04

78. minut: Mogla je da bude "petarda"!

Tijago Romano koji je ušao sa klupe mogao da je da postigne peti gol za Inter na ovom meč, ali je zamalo bio neprecizan,. Ostaje 4:0. 

15:59

74. minut: Nova šansa 

Nije Zvvezda uspela sada da iznese loštu, a centralni Vezista Zanketa je probao da savlada Draškića sa distance. Srećom po crveno-bele daleko od gola otišla je lopta. 

15:46

60. minut: Pravi brodolom! 4:0 za Inter

Mateo Moskini daje četvrti gol! Prava nemoć crveno-belih, samo tonu dalje i u drugom poluvremenu. 

15:39

53. minut: Jovanović preti dva puta!

Mogao je Jovanović da vrati Zvezdu u igru! Uspeo je dva puta zaredom da ukrade loptu igračima Intera u odbrani, ali nijednom nije bio ni blizu goia. 

Crvena zvezda Inter uživo liga šampiona omladinci prenos Arena sport 1
MN Press 

15:33

Drugo poluvreme!

Počeo je drugi deo igre, nadamo se da će crveno-beli ostaviti bolji utisak u ovom delu igre. 

15:16

POLUVREME!

Prvo poluvreme proteklo je u znaku domaćina. Crvena zvezda je držala posed lopte neko vreme, ali nije pretila. Sa druge strane svoje šanse je iskoristio domaći tim i deluje da je već sada dobio meč. 

15:10

41. minut: 3:0 GOL!

Inter razbija Crvenu zvezdu! Sada je u kontri Đakomo De Pjeri istrčao, a kada mu je Draškić izašao na šut poslao mu je napadač Intera loptu kroz noge u mrežu! 

20210910ivZvezdaProleter52.jpg
MN Press 

15:04

34. minut: 2:0 za Inter!

Kakva golčina! Trčao je sa strane krilni fudbaler Moskoni, dodao je do Kokija koji je jakim i preciznim udarcem duplirao prednost svog tima. 

15:02

32. minut: Zamalo 2:0!

Inter je bio u kontri, ali je lopta otišla previše sa strane! Draškić je ovoga puta sačuvao svoju mrežu! Moraće bolje crveno-beli ako hoće da izjednače. 

Crvena zvezda Inter uživo liga šampiona omladinci prenos Arena sport 1
YouTube/Arena sport Sremčević gol protiv Napretka

15:01

23. minut: GOOOL! 1:0 za Inter

Slovenac Luka Topalović pogodio je za 1:0 na asistenciju svog saigrača Đakoma De Pjerija. Prednost za domaćina, mada ne dominiraju na terenu.  

14:43

12. minut: Penal za Zvezdu?

Sremčević je uposlio Jovanovića, koji je šutnuo, ali su igrači Zvezde tražili penal jer je neko od igrača Intera igrao rukom. Ipak sudija nije imao plan da svira najstrožu kaznu. 

Lazar Jovanović
SOPA Images / ddp USA / Profimedia 

14:33

1. minut: Evo sastava Zvezde!

Počeo je tim Nenada Milijaša u sastavu: Draškić - Stojković, Roganovićć, Milosavljević, Ilić - Kostov, Gastarhov, Šljivić - Jovanoviž. Đurić, Sremčević 

14:30

Počinje meč!

Od 14:30 počinje meč mladih timova Crvene zvezde i Intera.