Slušaj vest

Italijanski fudbaler i bivši reprezentativac Mario Baloteli je trenutno bez angažmana, a prema novim informacijama uskoro bi mogao da dobije klub, ali ne u prvoj ili drugoj ligi, već u trećoj ligi Španije. Reč je o Intersitiju klubu koji je osnovan pre sedam godina, odnosno 2017. 

Madridski "AS" tvrdi da je dogovor postignut, te da će Italijan ubrzo postati deo ekipe. Sigurno je da Baloteli nije ispunio sva očekivanja koja su mu bila postavljena, ipak, tokom karijere igrao je za velike klubove: Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, a na listi se nalaze i Nica, Olimpik Marsej, Breša, Monca, Adana Demispor i Sion.

Sa reprezentacijom Italije osvojio je srebro na Evropskom prvestvu 2012, a od važnih rezultata u svom portfoliju može da nabroji i sezonu 2009/10. kad je sa Interom osvojio trostruku krunu i 2011/12. kad je sa Mančesterom stigao do krova Pemijer lige

Ovog leta je postojala mogućnost da Baloteli pojača Celje iz Slovenije, ali do saradnje nije došlo. Trenutna vrednost Italijana iznosti 650 hiljada evra, dok je najveću vrednost dostigao 2012. kad je njegov potpis koštao 32 miliona evra. 

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 2