Slušaj vest

Selektor Švajcarske Murat Jakin objavio je danas spisak igrača na koje računa za mečeve u Ligi nacija protiv Srbije i Danske. Tako je postalo poznato i da će Švajcarci u gotovo najjačem sastavu, sa svojim kapitenom Granitom Džakom, gostovati u Leskovcu 12. oktobra.

Dobro je poznato da je Granit Džaka imao burne reakcije u prethodnim mečevima sa Srbijom, na Svetskom prvenstvu u Rusiji i u Kataru, s tim da ovoga puta neće biti njegovog "saučesnika" Džerdana Šaćirija. Dobro je poznato kako nas je Šaćiri namučio u tim susretima, ali je u međuvremenu odlučio da se oprosti od igranja za državni tim. S obzirom na prethodna izdanja, to je dobra vest za "orlove".

Pogledajte ko je na spisku Švajcarske koja ima odličan tim i koja želi da Srbiji nanese još jedan poraz u Ligi nacija:

  • Golmani: Gregor Kobel (Borusija Dortmund), Filip Ken (Monako) i Ivon Mvogo (Lorijen).
  • Odbrana: Manuel Akanđi (Mančester siti), Niko Elvedi (Borusija Menhengladbah), Ulises Garsija (Marsej), Bećir Omeragić (Monpelje), Rikardo Rodrigez (Betis), Silvan Vidmer (Majnc) i Sedrik Cajsiger (Volfzburg)
  • Sredina: Mišel Ebišer (Bolonja), Remo Frojler (Bolonja), Fabijan Rider (Štutgart), Vinsent Sjero (Tuluz), Filip Ugrinić (Jang bojs), Denis Zakarija (Monako), Edmilson Fernandeš (Brest), Kristijan Vicig (Sankt Galen).
  • Napad: Zeki Amduni (Barnli), Bril Embolo (Monako), Žoel Monteiro (Jang Bojs), Den Endoj (Bolonja) i Andi Zećiri (Genk).

Selektor Dragan Stojković Piksi u petak će saopštiti svoj konačan spisak igrača za mečeve sa Švajcarskom i Španijom, a već znamo da na širem nema mesta za Vlahovića i Milinković-Savića.

BONUS VIDEO:

Kurir Piksi: Ne držim se kao pijan plota