Slušaj vest

Užasne vesti stižu iz Brazila. Brazilski fudbaler Rikardinjo (22) je ubijen. Njegovo puno ime je Rikardo Emanuel Alkantara Paiva i stradao je u pucnjavi sa još dvojicom mladića. Istraga je pokrenuta, za sada nema informacija o tome šta se tačno dogodilo u Maritubi. Jedino šta je poznato jeste da je na njih pucano iz automobila i da je taj automobil pronađen.

On se oporavljao od povrede koju je zadobio u martu i čekao se njegov povratak na teren. Nažalost, to se neće dogoditi. "Sa velikom tugom obaveštavamo javnost o tragičnom gubitku našeg fudbalera Rikardinja. Bio je proizvod naše akademije i debitovao je u januaru 2023. godine. Njegov prerani odlazak ostavlja veliku prazninu u srcima svih koji su ga znali i divili se njegovom talentu. Neka Bog podari utehu njegovoj porodici i prijateljima", navodi se u saopštenju brazilskog kluba Remo.

Njegov kluba Remo takmiči se u trećem rangu brazilskog fudbala. U Seriji C. Prema pisanju brazilskih medija spekuliše se da se oni nisu bavili nelegalnim aktivnostima, već da su ih ubice pomešale sa nekim drugim i da su se "našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme"...

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 1