Slušaj vest

Sportisti, posebno oni koji se takmiče na najvišem nivou često su prinuđeni da lete. Kojim god sportom da se bave verovatno se češće voze avionima nego automobilima. Tako je i sa fudbalerima, a Hulio Ensiso ispričao je kako je zamalo preminuo tokom jednog leta. Tvrdi da je bilo "baš blizu".

Igrač Brajtona objasnio je šta se dogodilo dok je bio sa reprezentacijom Paragvaja. "Boli me glava, umalo sam umro. Onesvestio sam se u avionu. Osetio sam se bez energije, nisam jeo ni spavao dobro. U jednom momentu sam ustao da odem do toaleta i osetio sam da padam. Jedan čovek me zgrabio i odveo me u prednji deo aviona. Naterao me je da popijem Koka-Kolu i japansku supu i to mi je pomoglo", rekao je Ensiso za tamošnji "Del Paragvaj".

Biće sa reprezentacijom još nekoliko dana, očekuje se da će da igra protiv Ekvadora i onda sledi povratak u Englesku i tamo će u dresu Brajtona igrati protiv Njukasla 19. oktobra.

Ensiso je karijeru počeo u domovini u klubu Libertad i tamo je igroa tri godine. Tu ga je primetio Brajton i doveo ga 2022. godine za oko 10 miliona evra. Za reprezentaciju Paragvaja debitovao je 2021. godine i do sada je odigrao 19 mečeva.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 1