Slušaj vest

Poznati francuski fudbaler Visam Ben Jeder (34) optužen je za silovanje jedne devojke i tužilac je zatražio dve i po godine zatvora za njega. Ben Jeder se na suđenju u Nici branio rečima da se "ničega ne seća" jer je u tom trenutku bio pijan, ali je teško verovati da će ga to spasiti kazne.

"Verujte, zaista se ne sećam ničega. Ne mogu da vam kažem šta sam uradio. Ja sam ovde zbog alkohola, žrtva sam toga. Iskreno se izvinjavam žrtvi, njenoj porodici i mojoj porodici", poručio je Visam Ben Jeder na suđenju.

"Zbog alkohola sam zaboravio i prestao da razmišljam... Sada shvatam da sam napravio najgoru grešku u životu. Ja sam veoma usamljen čovek, teško mi je da verujem ljudima. Previše puta u životu su me izdali i onda sam spas potražio u alkoholu", bile su reči kojima se branio najbolji strelac u istoriji Monaka, kao da je i sam bio žrtva, a ne da je optužen za silovanje jedne devojke kojoj, eto kaže on, ni ime ne zna.

Prema rečima njegovih advokata, Ben Jeder se leči trenutno zbog alkoholizma u kome je našao "spas" zbog toga što su ga prevarili bivši menadžer i finansijski savetnik, dok ga je takođe ostavila i supruga.

Bez obzira na presudu, Ben Jeder ne planira da se penzioniše i kada se sve reši - želi da se vrati fudbalu. Navodno, dobio je već ponute evropskih timova koji ga žele u januaru. Prethodno je Ben Jeder ponikao u Tuluzu, a igrao je još za Sevilju i Monako. Klub sa Azurne obale platio ga je 40 miliona evra 2019. godine i postigao je 118 golova za "kneževe".

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE" Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla