Slušaj vest

Do ove godine je Aleksandar Đorđević igrao u Superligi Srbije, od Čukaričkog i Inđije do Železničara iz Pančeva, a od ove godine pravi društvo Emilu Rockovu, Filipu Joviću i Andreji Ristiću u Sarajevu. Prešao je u redove višestrukog šampiona Bosne i Hercegovine i za tamošnje medije je rekao da mu je teže da igra u Premijer ligi BIH nego u Superligi!

Visoki vezni fudbaler je prošle sezone bio standardan u Železničaru, a to mu je donelo transfer u klub koji se u BIH bori za titulu. Pred meč sa Veležom Sarajevo je treće na tabeli sa 18 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Zrinjskog i sa tri remija u poslednja četirii kola, zato je pobeda imperativ. 

"Imali smo dve sedmice pauzu, imali smo vremena da radimo na nekim stvarima koje nisu bile dobre i nadamo se da spremni dočekujemo narednu utakmicu. Ovo je moj prvi angažman van Srbije, malo je zahtevnije je igrati za ovako veliki klub, cilj je da se uvek osvoje tri boda. Iskreno, zahtevnije je igrati u Bosni i Hercegovini nego u Srbiji. Mogu da igram više pozicija, sve zavisi od šefa šta traži. Treniramo prekide, mislim da je to neki segment igre gde mogu dobro da se pokažem", zaključio je Đorđević.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Čukarički Partizan