Svi događaji
Od najnovijeg
17:14

55. minut: Šansa!

Timi Maks Elšnik je posle asistencije Seola šutirao sa distance, ali srećom po Manojlovića lopta nije išla u okvir gola. 

17:08

DRUGO POLUVREME! Brojne izmene

U sastavu Crvene zvezde Nemanja Radonjić je zamenio Andriju Maksimovića, a mladi Veljko Milosavljević Uroša Spajića. Kod Radnićkog su izašli Jamkah, Jo Jin Ho i Stjuart, a ušli Pavlović, Fraj i Ivelja.

CRVENA_ZVEZDA_vs_RADNICKI_09.jpg
MN Press 

16:46

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Vodi Zvezda 3:0

Kada je Luka Ilić kročio na teren, teško da je očekivao da će za poluvreme protiv Radničkog upisati het-trik, ali to se desilo!

16:45

43. minut: Het-trik!

Luka Ilić daje treći gol!

Za poluvreme je upisao het-trik, a opet je bio na pravom mestu u pravo vreme. Rodić je prošao sa strane, dodao do Andrije Maksimovića kome je udarac odbranio Filip Manojlović. Odbila se lopta do njega nazad, on je dodao do saigrača i Ilić je iz voleja postigao gol!

CRVENA_ZVEZDA_vs_RADNICKI_13.jpg
MN Press 

16:34

33. minut: Opet ilić! Gol za 2:0!

Ponovo pogađa Luka Ilić! Po krilu je Olajinka na vreme odigrao za Milana Rodića, on je video kako Luka Ilić utrčava iz drugog plana i sa šest metara je glavom pocepao mrežu rivala!

16:34

30. minut: Pao je Maksimović!

Zabrinučo je navijače Zvezde to što je Andrija Maksimović ostao na zemlji, ali je brzo ustao. Opsedela aje nzatim Zvezda gol rivala i došla do velike šanse. 

CRVENA_ZVEZDA_vs_RADNICKI_11.jpg
MN Press 

16:18

15. minut: Penal? 

Velika prilika! Stativu su pogodili fudbaleri Crvene zvezde posle centaršuta Ilića, a videli smo da je Bazil Jamkam udario Uroša Spajića nogom u glavu. Ostao je kapiten Zvezde na zemlji i sada čekamo da vidimo da li će VAR ovo gledati. Ipak ništa od penala.

16:05

3. minut. GOOOL! 1:0 za Zvezdu!

Treći minut i gol! Kakav pogodak Luke Ilića!

Dobio je loptu u prostor, utrčao između dva igrača i onda plasirao loptu u sam ugao gola gostiju. Sjajno je Crvena zvezda krenula ovaj meč!

CRVENA_ZVEZDA_vs_RADNICKI_14.jpg
MN Press 

16:02

1. minut: Počelo je!

Krenuo je meč, Crvena zvezda je krenula sa napadom sa krila, ali ovoga puta nije prošao Piter Olajinka!

15:34

Zvezdin Mesi je tu, evo ko nije

Zvezda danas kreće sa "Mesijem", Andrijom Maksimovićem. Sa druge strane, nema Glazera, Ivanića, Drkušića, Endiajea, Silasa...

15:33

Sastavi!

Crvena zvezda Radnički Niš.jpg
Superliga.rs 

15:15

Posle pravo na Barsu!

Navijači, fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde pozvali su sve da provedu ovaj petak uz crveno-bele. 

15:02

A ko će igrati?

E, to je pitanje! Pošto Crvena zvezda igra sa Monakom u Ligi šampiona u utorak moguće je da će odmarati neke standardne prvotimce Vladan Milojević. 

14:36

Zvezda igra u Superligi!

Crveno-beli će kao lideri na tabeli dočekati Radnički iz Niša od 16 časova! Želi ekipa Vladana Milojeviča da poveća prednost na tabeli, dok Radnički dolazi u seriji od četiri meča bez poraza.