Slušaj vest

Vanredna sednica Skupštine FK Partizan zakazana je danas za 15 časova u Zemunelu, a na njoj će zvanično biti potvrđen odlazak aktuelnog rukovodstva. Posle nepune decenije Partizan napuštaju predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, kao i svi članovi Upravnog odbora.

Ko je u pitanju? Evo ko su trenutni članovu Upravnog odbora FK Partizan koji odlaze iz kluba nakon današnje sednice koja će inače biti u potpunosti zatvorena za javnost i koja je prethodno bila odložena: Mladen Mijatović, Zoran Rajić, Dragan Trailović, Milan Obućina, Goran Pandurović, Veljko Mihailović, Uroš Momirović, Marko Pavlović, Nenad Gligorov, Stevica Kujunčić i još predsednik Milorad Vučelić.

Nakon razrešenja rukovodstva, naredna tačka je izbor njihovih naslednika, međutim očekuje se da Partizanom ubuduće upravlja Privremeni organ kluba na čelu sa Rasimom Ljajićem, sve do uspostavljanja novog Statuta kluba i dok se ne obave svi potrebni razgovori sa saradnicima koje bivši političar želi da vidi u Humskoj.

Rasim Ljajić
MN Press 

Više detalja sastaćemo na konferenciji za medije zakazanoj u 15.30 u Zemunelu, dakle ne očekuje se da Skupština traje više od pola sata, gde će se Rasim Ljajić obratiti javnosti sa najnovijim vestima.

Navodno, Predrag Mijatović i Danko Lazović su rekli "da", a to neće biti kraj jer je Ljajić prethodnih dana obavio razgovore još i sa Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem, Dejanom Tomaševićem i Marko Vjetrovićem, dok se spominju funkcije i za još Ljubišu Tumbakovića, Ivana Obradovića, Antonija Rukavinu i Ljubomira Fejsu.

Ostaje još samo da se vidi šta će biti čiji zadatak, a prema prvim informacijama Mijatović bi trebalo da bude zadužen za "skauting" pojačanja iz inostranstva, Tumbaković za "domaća" uz još funkciju potpredsednika, naravno uz saradnju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom. Ostaje dilema da li će Lazović ili Vjetrović preuzeti Vazurino mesto na poziciji generalnog direktora ili će njihove funkcije biti razdvojene.

Interesantno, baš za to vreme, Partizan će od 16 časova igrati utakmicu protiv Novog Pazara i to pred praznim tribinama, što je izazvalo revolt domaćih navijača koje je čak morao da smiruje i kapiten Adem Ljajić.

BONUS VIDEO:

MONDO Podrška za igrače Partizana