Svi događaji
Od najnovijeg
20:07

Konferencija za novinare je završena

19:33

Rivali u LŠ!

"Dobili smo izuzetno atraktivne protivnike, svi su oni lideri u svojim prvenstvima. Dolaze iz najboljih evropskih liga... Razumem ja i navijače, ali za mene je prva utakmica najbitnija. Ovo nam je bio cilj, došli smo da se borimo. Da odigramo dobru utakmicu sutra protiv Monaka", zaključio je trener Crvene zvezde.

19:30

Previše mečeva!

"Glazer se povredio i neće biti u konkurenciji određeni vremenski period. Drkušić je takođe povređen. Oni su se povredili u reprezentaciji, mi na to ne možemo da utičemo. Glazer se vratio povređen, Drkušić nije prošao pripremni period. Može da se povede polemika, kao u evropskim medijima, da igrači ne mogu da izdrže ritam velikog broja utakmica. Mi smo ekipa koja nema veliki komoditet, ne može da nam ispadne veliki broj igrača iz tima i da zadržamo kvalitet. Bez Ivanića, Mimovića koji je igrao kako treba, bez Drkušića, Glazera... Stalno pravimo nešto novo. Igrači se vraćaju sa okupljanja reprezentacija, pa ih mi lečimo i odmaramo... Ti mečevi nisu prijateljski, to je ozbiljno takmičenje, svi gledaju svoj interes. Koga nema, bez njega se mora. Imam poverenje u sve igrače", istakao je trener Crvene zvezde.

19:28

Zvezda može da napadne?

"Mi smo se spremali, imamo plan utakmicu. Gro reprezentativaca nije bilo sa nama, nemamo puno vremena da radimo sa njim. Probaćemo da ugrozimo tamo gde je Monako najslabiji", rekao je Vladan Milojević.

19:25

Iz greške u grešku...

"Nisam se pripremao gledajući utakmicu od pre dve godine", rekao je Milojević i dodao: "Utisak sa prve dve utakmice je da smo pravili previše grešaka. Imaćemo i sutra takve situacije. Činjenica je, fakt, da takve šanse naši igrači ne mogu da imaju u našoj ligi jer je slabija po intenzitetu. Igra u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive. Pričali smo da budemo mudriji, da smanjimo greške. Niko ne želi da pravi greške, nijedan igrač. Nama se to ponavlja dosta, ali se nadam da nećemo imati tu situaciju sutra. Igramo protiv rivala koji je dinamičan, snažan, igra presing. Francuska ekipa sa nemačkim stilom. Biće izuzetno teško. Grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum."

19:20

Počinjemo...

"Dobro veče svima. U pravu ste, oni ove sezone igraju jako dobar fudbal. Po mom mišljenju su vrlo blizu Pari Sen Žermenu, tu je i Olimpik iz Marseja. Očigledno je gospodin Adi Hiter promenio DNK ekipi, igra se agresivno, brzo, sa dosta energije. Brzo su završavali akcije, stvaraju mnogo šansi. Igrači su dobro prihvatili trenera. Imaju dosta samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, od početka ih imamo, neki su povređeni, stalno moramo da menjamo igrače i formacije... Sada nemamo igrače koji imaju veliki uticaj na našu igru. Mi smo u Ligi šampiona, u ovom formatu, izlazimo i borićemo se. Videćemo kako će se završiti utakmica", rekao je trener vladan Milojević.

19:00

Milojević i Điga!

Pored trenera Vladana Milojevića novinarima će se obratiti i štoper Naser Điga.

18:00

Bez Glazera, Ivanića, Drkušića...

Nakon što je postalo jasno ko je otputovao na meč trećeg kola Lige šampiona Monako je postao još veći favorit u ovom meču. Crvena zvezda će igrati bez nekoliko veoma važnih fudbalera.

17:45

Dobro veče!

Javljamo se iz Monaka, nekoliko desetina minuta pre nego što će se medijima obratiti Vladan Milojević, trener Crvene zvezde. On će govoriti o utakmici Monako - Crvena zvezda u okviru Lige šampiona.