Slušaj vest

Crvena zvezda je doživela debakl i poražena je 5:1 na gostovanju u Monte Karlu! U trećem kolu Lige šampiona Monako je bio mnogo bolji rival od crveno-belih, a tim Vladana Milojevića je mogao da primi i više golova, pogotovo u drugom poluvremenu. prvi je pred kamere posle utakmice izašao slovenački vezni fudbaler Timi Maks Elšnik. 

"Sigurno je bila jedna od težih utakmica to smo i očekivali kad smo pripremali plan meča. Imali smo dosta problema kada se nismo držali tog svog plana. Mislim da nas je malo presekao taj gol. Mislim da smo previše tražili u drugom poluvremenu neke fine lopte u noge i kada su nas ih uzimali tu su bili u naših 30 metara", rekao je on pa se osvrnuo na povredu svog saigrača Bruna Duartea.

"Sigurno je povreda malo promenila stvari, ne znam kako bi bilo sa njim, ali bi sigurno bio plan da Šerif igra sa njim, a to je jako dobro radio, zadržavao lopte, trčao u dubinu. Sigurno bi on bio drugi napadač. Dosta je bilo povreda, na kraju smo se raspali i to ne bi smelo da se desi."

Oglasio se i kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić koji je pohvalio rivala i rekao da je Monako u svakom smislu zaslužio pobedu. Nije mu lako pao ovaj poraz, a naglasio je da je primljeni gol u finišu prvog poluvremena poremetio ekipu. 

"Igrali smo protiv sjajnog protivnika, da se ne ponavljam. Taj gol nas je poremetio totalno, primili smo ga na samom kraju iz našeg gol auta. Nisam pametan, teško je govoriti, bilo šta reći. Momci su zaslužili pobedu, nije slučajno što su tu gde jesu. Znamo ko je Embolo, sve su odilični igrači, reprezentativci. Snažan je momak, imao je sreće da mu se odbij ta lopta. Daleko od toga da su imali sreće. zaslužili su tu pobedu. Posle 5:1 ne možeš da istakneš nikoga", naglasio je Spajić. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arenasport 1/printscreen monako crvena zvezda