Slušaj vest

Žoze Murinjo ponovo protiv bivšeg kluba. Sa Fenerbahčeom će dočekati Mančester junajted u četvrtak u Ligi Evrope. O njegovim izjavama po odlasku iz kluba priča se i sada, pošto je još tada rekao "da mu je drugo mesto u Premijer ligi sa Junajtedom najveći uspeh u karijeri".

Sada je situacija drugačija, Erik Ten Hag godinama je u klubu, a Portugalac je iskoristio sve to da "pecne" i Pepa Gvardiolu i Mančester siti. Podsetio je na pravne borbe koje ih čekaju zbog kršenja raznih propisa i pravila godinama...

"Veruju Ten Hagu, podržavaju ga, ostaje na klupi i to znači stabilnost i poverenje. Daju mu uslove da nastavlja da razvija svoj posao. Odnosi prema meni su bili drugačiji, osvojili smo Ligu Evrope, bili drugi u Premijer ligi. Mislim da imamo šansu da osvojimo ligu ako kazne Mančester siti oduzimanjem poena. Možda osvojimo ligu i možda će tada morati da mi daju medalju i da mi isplate bonuse", rekao je Murinjo.

Tvrdi da nije u lošim odnosima sa ljudima sa "Old Traforda" uprkos načinu na koji je otišao. "Iskreno, nisam izgubio ni minut razmišljajući o tome. Želim Mančesteru sve najbolje još od momenta kada sam otišao iz kluba. Otišao sam odatle sa dobrim osećajem i sa odnosom prema navijačima, želim im sve najbolje i to što stvari ne idu dobro me ne čini srećnim. U isto vreme nemam vremena da razmišljam o tome ni da razmišljam šta se desilo i šta se nije desilo", zaključio je Murinjo.

BONUS VIDEO: