Slušaj vest

Nastavljaju se velike promene u Partizanu. Prvo su klub napustili dugogodišnji predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, zatim su Predrag Mijatović i Danko Lazović uručili otkaz sportskom direktoru Ivici Ilievu, a na kraju Humsku napušta i bivši sportski direktor Ivica Kralj!

Nova odluka klupskih čelnika je raskid saradnje sa nekadašnjim golmanom, koji je nakon povratka Ilieva u klub pomeren sa mesta sportskog direktora na funkciju "asistent sportskog direktora". On je trebalo da bude prvi saradnik Ivice Ilieva, ali je jasno da u prethodnom periodu nije imao široka ovlašćenja jer je tu funkciju preuzeo nakon završetka letnjeg prelaznog roka.

Rasimu Ljajiću i ostalim klupskim čelnicima nije se svidelo da Kralj ostane u klubu, posebno kada se ima u vidu da je "raščinjen" i da ne može da doprinese kao pomoćnik Ilieva, kojem su se juče zahvalili na saradnji. U međuvremenu je kao novi sportski direktor pomenut Zlatko Zahovič, koji se oglasio zbog tih natpisa, a čini se da će Mijatović i Lazović za početak preuzeti brigu o sportskom sektoru i sačekati sa imenovanjem novog direktora.

Pred Partizanom je još mnogo promena u narednom periodu, a čini se da će uskoro tema biti Omladinska škola i Teleoptik. Taj segment klupskog funkcionisanja često je bio kritikovan u poslednje vreme, jer crno-beli više ne stvaraju igrače za prvi tim kao što je to bio slučaj ranije.

Bonus video:

MONDO Podrška za igrače Partizana