Nemanja se vratio!

Prvi put od kada je povredio, a potom operisao meniskus, krajem septembra na utakmici Lige šampiona protiv Kluža, kapiten Mančester junajteda odradio je trening punim intezitetom sa saigračima.

Srbin je u četvrtak popodne bez problema prošao sve napore na koje je bio stavljen od strane menadžera sera Aleksa Fergusona, pa tako engleski mediji već narednog jutra najavljuju njegov skori povratak u startnu postavu.

Podsetimo, Vidić je doživeo tešku povredu ligamenata kolena prošlog decembra na utakmici Lige šampiona između Bazela i Junajteda, posle čega je operisan. Užičanin, u 32. godini, nije mogao da igra do kraja prošle sezone i prve utakmice odradio je u pripremnom periodu letos, a onda je usledila nova povreda.

"Dejli Mejl" najavljuje da bi Vidić već do 9. decembra, kada je na programu veliki derbi između dva mančesterska kluba, Junajteda i Sitija, mogao da bude dovoljno fizički spreman da zauzme mesto u centru odbrane. Ipak, dodaje se, verovatnije je da će nekadašnji reprezentativac Srbije zaigrati tek šest dana kasnije u meču sa Sanderlendom.

List dodaje da je lekarska služba tima sa Old Traforda oduševljena kako teče njegov oporavak.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)