Miloš Ninković igrao je ove sezone za Crvenu zvezdu i nedovoljno fizički pripremljen i sa rasekotinom na čelu, pa prevojem, pa kacigom za ragbi i umoran, ali sa naprsnućem hrskavice kolena - neće moći da nastupi.

Crveno-beli prvi put ove jeseni, u poslednjem 15. kolu Jelen Superlige, igraće bez igrača na kojem je u velikoj meri bila bazirana igra celog tima.

Ninković je doživeo povredu meniskusa u sredu u duelu četvrtfinala Kupa Srbije, protiv Vojvodine u Beogradu. Taj duel završen je rezultatom 1:3, a isti rivali, na istom mestu, u isto vreme (17.00), sastaće se u drugom takmičenju - ligi.

Koga će trener Slaviša Stojanović izvesti na teren i u kojoj postavci?

Stojanović ima dve opcije: da ne menja formaciju 4-4-2 i Ninkovića jednostavno zameni Vukanom Savićevićem, odnosno da pretumba tim i možda ga vrati na postavku s početka sezone, s jednim napadačem, ali i dvojicom krilnih napadača.

To znači da bi Zvezda počela samo s jednim špicem, Abiolom Daudom ili Draganom Mrđom, da bi na bokovima bili standardni Nejc Pečnik i u poslednje vreme malo korišćeni Filip Kasalica, a da bi se u sredini napravila malo veća gužva u nameri da se nadomesti Ninkovićev učinak - Goranu Gogiću i Nenadu Milijašu verovatno bi se priključio, opet, Savićević.