Posle najave odlazaka Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda, njihov saigrač iz odbrane Mančester junajteda Patris Evra takođe je nagovestio mogućnost transfera.

Štaviše, engleski mediji otkrivaju da će i iskusni levi bek prilično izvesno razdužiti opremu "đavola" posle osam i po godina, pet osvojenih titula Premijer lige, tri Liga kupa, jedne Lige šampiona i FIFA Svetskog prvenstva za klubove.

I Evri, poput Vidića i Ferdinanda, ističe ugovor na kraju sezone i mnogi očekuju da se vrati u Monako, iz kojeg se i doselio u Englesku, 2006. godine.

"Mojes je nedavno obavestio Evru da želi da ojača konkurenciju na njegovoj poziciji. Nezvanično, Evra je prihvatio tu odluku i počeo da razmatra svoje opcije", piše Gardijan, uz podsećanje da je trener Junajteda već slao ponudu za Lejtona Bejnsa (Everton) i pokazao interesovanje za Luka Šoua (Sautempton).

Menadžer Nemanje Vidića nedavno je ostavio otvorenom mogućnost da njegov klijent posle aktuelne sezone ode i iz Junajteda i iz Engleske. Navodno su za usluge srpskog defanzivca najviše zainteresovani klubovi iz Italije i Španije.