Beogradska sportska štampa piše, a sportski direktor Partizana Albert Nađ potvrđuje, da bi u Humsku 1 uskoro mogao da stigne Nunjo Andre Koeljo iz portugalske Brage, nekadašnjeg rivala crno-belih u Ligi šampiona!

Na prvi pogled ne deluje logično, jer je Koeljo (28) ove sezone standardni prvotimac Brage - u 13 od dosadašnjih 15 kola domaćeg prvenstva provodio je na terenu svih 90 minuta.

Međutim, "Sport" i "Žurnal" tvrde da je iskusni defanzivac blizu Partizana, dok Albert Nađ potvrđuje da su pregovori u toku.

"Koeljo je trenutno prvi na našoj listi prioriteta što se tiče zadnje linije. Razgovaramo sa ljudima iz Brage, tražimo model pozajmice koji bi odgovarao svim stranama. Nismo još postigli sporazum, ali ćemo učiniti sve da se to reši do polaska u Tursku".

Druga faza priprema za prolećni deo sezone biće obavljena u Antaliji od utorka 21. januara.

Štoperski par crno-belih su nakon transfera Ivana Ivanova u Bazel najčešće činili Stanković i Obradović, a kasnije Stanković i Ostojić, kada je ovaj poslednji zalečio povredu.

Glavni igrač na toj poziciji ubuduće bi trebalo da bude Branislav Trajković, koji je nedavno došao iz Vojvodine.

Nunjo Koeljo prošlog petka nije bio u timu za prvenstveni meč protiv Maritima, ali se vratio za utakmicu Liga kupa protiv Beira Mara. Njegova tržišna vrednost na specijalizovanom sajtu Transfermarkt je procenjena na tri miliona evra.