Posle šoka u Beogradu i poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi, fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Ankaran 7:0 na pripremama u Sloveniji.

Crveno-beli su pristupom i igrom odradovali trenera Slavišu Stojanovića.

"Naravno da nije nikoga lako pobediti 7:0, pogotovo ne kada pet golova postignete sa igračem manje. Ankaran u svojim redovima ima par igrača koji su igrali Prvu ligu i ozbiljan fudbala. Na momente sam baš bio zadovoljan, imali smo par atraktivnih akcija, lepih golova..."

Svestan je slovenački stručnjak da crveno-beli moraju još mnogo bolje, ali ekipi tek predstoji rad.

"Na početku sam, ima nedostataka na kojima ćemo morati da radimo. Ali, za ovu fazu priprema sve to deluje veoma dobro. Raduje me što je ekipa ušla u utakmicu onako kako bi trebalo da ulazi u svaku. Drago mi je da se nije ponovila situacija sa Slogom".

Stojanović je prokomentarisao i isključenje Filipa Kasalice.

"Kasalica mora da bude profesionalniji na terenu, nije prvi put da prigovara i da zbog toga dobija karton. Nisam siguran šta se dogodilo, moram da popričam sa Filipom, ali sam čvrsto uveren da je sudija imao razlog da ga isključi. Lično sam video kada ga je dva puta upozorio, ali on nije prestajao da priča. Obavićemo jedan ozbiljan razgovor", podvukao je trener Zvezde.

Kapiten Beograđana na utakmici protiv slovenačkog drugoligaša bio je Darko Lazović.

"Zadovoljan sam... Posle poraza od ekipe Sloge, danas smo igrali dosta bolje, što potvrđuje i rezultat. Bitni su rezultati i pobeda, ali ne i najbitniji. Najvažnije je da se što bolje spremimo za prolećni deo sezone", rekao je igrač koji je zbog povrede ukršetnih ligamenata kolena  nema takmičarsku utakmicu još od maja prošle godine.

"Izlazim iz teške povrede i normalno je da imam poteškoća sa kolenom. Na utakmici se isključim i ne razmišljam o kolenu", naveo je talentovani fudbaler.