Srpskim medijskim prostorom već neko vreme se "valja" informacija da će Dejan Bodiroga u Humskoj 1 naslediti Dragana Đurića, kome u privatnom i poslovnom životu predstoje ozbiljna iskušenja.

Sada, kada je Đurić i zvanično ovlastio potpredsednike FK Partizan da preuzmu njegove ingerencije, stekli su se preduslovi da Bodiroga, makar hipotetički, prokomentariše mogućnost ulaska u "klizavi" svet domaćeg fudbala.

"Pre svega se nadam da će Partizan pronaći najbolje rešenje za svoje dalje funkcionisanje", rekao je novinarima u Kući košarke aktuelni potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

"Poznato je kakve emocije gajim prema tom klubu i naravno da mi godi pozitivno raspoloženje navijača i određenih struktura u odnosu na moj mogući angažman. Međutim, trenutno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu", slegnuo je ramenima.

Iz razgovora sa njim, nameće se zaključak da bi Dejan Bodiroga - koji je pominjan i kao potencijalni novi predsednik FIBA Evrope - svakako pažljivo razmotrio ponudu da stane na čelo aktuelnog fudbalskog prvaka Srbije.

Emocije su tu, ugled, takođe. Da li je to dovoljno...