Ispred imena Zvezdana Terzića koji se nedavno priključio rukovodstvu Crvene zvezde više neće stajati "vršilac dužnosti generalnog sekretara", već "sportski direktor".

Pomalo iznenađujuće, čini se da su na "Marakani" odustali od angažovanja osobe koja bi bila zadužena za sportska pitanja i vezu igračkog i trenerskog kadra sa upravom, a navodno je toj funkciji najbliži bio Vladimir Matijašević iz kruševačkog Napretka.

Rukovodstvo kluba je, takođe, u ponedeljak uveče verifikovalo raskide ugovora sa Milošem Ninkovićem i Draganom Mrđom a, opet iznenađujuće, Beta nezvanično prenosi da će neki od ciljeva Zvezdana Terzića biti da zadrži Abiolu Daudu, Nejca Pečnika i Nikolu Mijailovića.

Iznenađujuće, pošto se danima unazad priča o odlascima Daude i Pečnika, koji je dao klubu rok od 10 dana da mu pronađe novi angažman da bi oprostio sva dugovanja.

Blic, takođe, prenosi da je stav Upravnog odbora da još jednom razgovara sa slovenačkim vezistom i pokuša da ga ubedi da ostane na "Marakani" još godinu dana.

Nema sumnje da bi ostanci Daude i Pečnika bili od velike koristi za Zvezdu, kao i Nikole Mijailovića, koji se, za razliku od njih, ipak nalazi bliže potpisu novog ugovra nego odlasku. Doduše, opet nezvanično...