Fudbalski klub Partizan pustiće u utorak u prodaju sezonske ulaznice za takmičarsku godinu 2014/15, koja je za crno-bele već počela, pobedom nad Toršavnom 3:0.

Vicešampion Srbije i učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona omogućiće navijačima da kupe pretplatne karte za celu godinu na svim prodajnim mestima kompanije Eventim u Srbiji i regionu, kao i puten online sajtova  www.eventim.rs i www.tickets.rs.

Takođe, s tim u vezi je moguće dobiti informacije i poziv broja Call centra
0900 11 00 11 ( važi za MTS I fiksnu telefoniju i tarifira se 48din/min).

Prilikom kupovine sezonske ulaznicedobija se VAUČER,a  preuzimanje original sezonske ulaznice se vrši na dan prve naredne utakmice na blagajni FK Partizan, blagajna br 9., koja će raditi samo za tu namenu i biće vidno obeležena. Prilikom preuzimanja, obavezno je poneti vaučer koji je izdat od strane Eventima, kao i ličnu kartu.

Cene sezonskih ulaznica su ranije objavljene. Svi njihovi vlasnici imaće svoje mesto na stadionu i na eventualnim utakmicama grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope.

CENE:

Tribine: Jug 2.500 dinara, za prošlogodišnje vlasnike 2.000. Istok i Zapad bočno do juga i severa 4.000 dinara, za prošlogodišnje vlasnike 3.500. Istok i Zapad bočno do centra 5.000 dinara, za prošlogodišnje vlasnike 4.500. Istok i Zapad centar 6.000 dinara, za prošlogodišnje vlasnike 5.500, uz informaciju da je za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu za prethodnu sezonu na uvid.

POPUSTI:

Pravo na popuste imaće studenti i srednjoškolci stariji od 16 godina: 500 dinara, pripadnice lepšeg pola starije od 16 godina: 500 dinara. U ponudi je i "Familly" (porodični paket) samo za Istok i Zapad. Za roditelje sa decom, popust 50% na druge ulaznice. Za kupovinu ulaznica za tribine, pravna lica: na kupljenih 20 i više ulaznica, 20% popusta, uz napomenu da popusti nisu kumulativni.


LOŽE:

Tribine: Istok bočno 60.000, Istok centar/Zapad bočno 70.000, Zapad centar 80.000 dinara. Sezonska ulaznica za ložu važi za sve utakmice FK Partizan u njegovoj organizaciji. Broj loža je ograničen i mogu se kupiti samo u prostorijama kluba, a prednost će imati dugogodišnji korisnici.