U 18 časova na Stadionu "Rajko Mitić" počinje 148. "večiti derbi" između Crvene zvezde i Partizana, koji se od prethodnih razlikuje po tome što će biti gotovo nemoguće prići kolima blizini stadiona.

Otuda i informacija za navijače, koji nameravaju da krenu na meč, da ili koriste gradski prevoz ili da se parkiraju podalje od stadiona, na Voždovcu, Banjičkom Vencu, Dedinju, kod Franše D'Eperea, Vračaru, na početku Ustaničke.

Od kada traju radovi u Ulici Vojvode Stepe, a oni obuhvataju i potpunu rekonstrukciju kružnog toka na Autokonandi, tj. na Trgu Oslobođenja, prohodne su samo dve trake, jedna od grada ka Banjici, druga od Banjice ka gradu i na tom potezu stvaraju se gužve i običnim radnim danom.

Za one koji nisu prolazili tuda, važan je i podatak da na kružnom toku nije moguće skrenuti ni desno u Ulicu doktora Milutina Ivkovića, ni levo u Vojvode Stepe, već da je moguće nastaviti samo pravo u Bulevar Oslobođenja.

VideoAutokomanda

Stoga, to je jedina putanja kojom se kreće najveći broj autobusa GSP, koji i sami doprinose da gužve budu veće, jer se neposredno pre ulaska u kružni tok tri saobraćajne trake spajaju u - jednu.

Dakle, krenite na vreme, koristite prevoz ili, najzdravije, idite peške na utakmicu koju će MONDO pratiti UŽIVO.