• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petr Čeh o Brexitu: Kampanja na lažima!

Izvor mondo.rs

Slavni češki golman živi i radi u Londonu od 2004, a posle vesti o tome da je Britanija odlučila da napusti EU, dao je svoj komentar.

  Petr Čeh od 2004. godine sa uspehom radi i lagodno živi u Londonu, gde je postao prava legenda zahvaljujući odbranama na golu Čelsija i ljutog rivala Arsenala.

Vest o tome da je Britanija okrenula leđa Evropskoj uniji, a to znači i njegovoj rodnoj Češkoj Republici, sačekala ga je po povratku u Prag posle debakla na EURO 2016.

I reagovao je onako kako je velika većina neutralnih i doživela kampanju za napuštanje EU. Na Twitteru je napisao samo...

"Izgleda da je najvažnija odluka u istoriji ove zemlje doneta na osnovu izmišljene kampanje zasnovane na lažima".

Svemu je prethodila "koska" koju su zagovornici izlaska poturili javnosti o tome da Britanija nedeljno uplaćuje 350 miliona funti na račun Evropske unije, kako bi ona postojala, zbog čega se jedan od političara koji su zagovarali izlazak, Najdžel Faraž, izvinio i rekao da je to bila greška.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ma sta kazes

Gospodin koji stoji izmedju stativa i to uzgred radi odlicno, trebao bi neke stvari ipak da prouci, pre nego li krene da prica gluposti, a sve usled totalnog gubitka realnosti sa spoljnim svetom..........Uostalom, stvari iz sveta fudbala mu je objasnio kolega Mata, pre koji mesec krajne iskreno i posteno, u vezi primanja fudbalera i apsurda te vrste, a ja cu samo dodati neke stvari koje su odavno poznate i nepobitne..........Briselska partokratija i birokratija, jednom recju civilizacijsko ruglo planete, kosta postene ljude, radnike, privrednike i preduzetnike vise od 8 000 000 000 evra godisnje.....dakle i da mu napisem slovima OSAM MILIJARDI evra godisnje, kosta 300 000 parazita poreske obveznike..........unutar tog Centralnog Komiteta EU postoje i takvi idiotluci poput instituta za razvoj hip-hop-a na koji odlazi novac pobrojanih......Gospodin ako je zapostavio licnu edukaciju i zamenio to sve za "izadji izadji, ajmo ajmo, eno ga levo , pokrij desno", dobija novac opran ko zna kako i od koga, najmanje sto moze da ucni je da cuti i pokrije se tim naglavkom...........uostalom, neka se zapita zasto mu je Skoda 100% nemacko vlasnistvo, vec preko 25 godina, zasto mu je zemlja duzna preko 500 milijardi evra, ako ne i vise i kojim je to novcem VW pokupovao svu auto-industriju Evrope

Mr. X

Fudbaleri sami za sebe kazu kako je istina ono sto se prica da su fudbaleri glupi ljudi, jer su celo skolovanje zapostavili zbog fudbala. Ne znam samo zasto objavljuju izjavu jednog golmana u vezi politike. Onda bi mogli svi mi ostali gradjani koji smo se istakli na svom radnom mestu dati izjavu i sva misljenja uzeti u razmatranje. Iskreno ja mislim da je sve danas namesteno i manipulacija.

ArrogantBastard

Ovaj lupa gluposti kao da je udaren u glavu.

special image