Poruka Vladimira Petrovića Pižona navijačima Crvene zvezde
MN Press 

Četvrta Zvezdina "zvezda" Vladimir Petrović, izjavio je da svi oni koji navijaju za crveno-bele ne bi trebalo da budu razočarani posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već da podrže ekipu u pohodu na odbranu titule i plasman u Ligu Evropa.

"Stvari nisu tako loše kao što ih neki predstavljaju. Nemojte biti razočarani, dođite na stadion. Ovaj tim je tek napravljen i imao je zaista malo vremena da se uigra. Verujem da će biti mnogo pozitivnije. Zbog toga treba pružiti podršku ekipi i treneru", rekao je Vladimir Petrović Pižon agenciji Beta.

Zvezda je poražena od bugarskog Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sezonu će nastaviti u baražu za Ligu Evropa, gde će joj protivnik biti italijanski Sasuolo.

Popularni Pižon je pozvao navijače da dođu u što većem broju, ne samo na duel sa Italijanima, već i na utakmice koje Zvezda igra u Superligi.

Petrović je rekao da besplatnih ulaznica ne bi trebalo da ima, već da se klub finansira prodajom karata.

"Hajde da punimo stadion na svakom meču i da nema besplatnih ulaznica. Da donesemo Zvezdi 200-300 hiljada evra svaki meč, pa da očekujemo stabilan i jak klub".

On smatra da navijači treba da podržavaju Zvezdu i kada igra dobro , ali i kada joj ide loše.

"Zvezda se voli i kada nije sve sjajno. Zvezda se gleda jer se voli, a ne zato što igra protiv ovog ili onog. Pa hajde da pokušamo. Da Marakana bude stalno puna. Uostalom, ova generacija igra lep i otvoren fudbal. E, ako bi taj eksperiment uspeo, vreme pred nama bi donelo priliku svim zvezdašima da uživaju", rekao je Petrović.