Vojvodina igra najlepši fudbal u Srbiji, kaže Neško Milovanović
MN Press 

Kipteo je od besa Nenad Lalatović posle gostovanja u Nišu, smatrajući da je njegov tim oštećen sudijskim odlukama u duelu sa Radničkim.

Tom prilikom istakao je mladi trener i da Novosađani igraju najlepši fudbal u Srbiji.

Neko će se složiti sa tom ocenom, neko neće, a među onima koji hoće je trener Radnika iz Surdulice, Neško Milovanović, čiji tim će u petak gostovati na "Karađorđu".

"Mislim da Vojvodina igra najlepši i najbolji fudbal u Srbiji. Igra po notama Nenada Lalatovića, koga poznajem jako dobro i kao igrača i kao čoveka. Vojvođanske ekipe inače sjajno igraju fudbal, a Lalatović je ovom timu 'usadio' pobednički mentalitet", smatra Milovanović.

Trener Surduličana najavio je da će Radnik doći u Novi Sad da se nadigrava, ali nije želeo previše da otkriva svoje planove.

"Ne bih da pričam o tome kakva će biti utakmica u Novom Sadu, to ostavljam za svlačionicu. Idemo da se nadigravamo, idemo da se vratimo neporaženi i da se na miru spremamo tokom predstojeće pauze za utakmicu protiv Javora", poručio je Milovanović i dodao da je, uprkos porazu 1:3, zadovoljan izdanjem svog tima protiv Partizana.

"Videli smo svi u prošloj utakmici da Radnik ide uzlaznom putanjom. Odgledali smo dobru igru naših momaka i izuzetno mi je drago da igrači polako shvataju ono što se traži od njih, a još draže mi je što su ljudi iz Surdulice i okruženja, i pored izgubljene utakmice, prepoznali to što se radi u Radniku".

Van stroja za utakmicu koja se igra u petak od 17 časova (TV Arena Sport 1), u timu Radnika biće povređeni Milinković, Merdović i Pejčić i suspendovani Milovanović.