Uroš Nenadović i Danijel Stojković istovremeno su napustili Radnik iz Surdulice, ali ponovo će biti saigrači. Samo dan nakon što je objavljeno da će Nenadović preći u redove Alaškerta, pojavila se i vest da će Stojković, takođe, u redove šampiona Jermenije.

"I za Uroša i za mene su spremljeni ugovori na po godinu dana, a obojica se radujemo zbog činjenice da ćemo ubrzo po povratku iz Antalije, gde smo već priključeni radu ekipe, da se borimo za titulu. Alaškert je trenutno drugi, za prvoplasiranim Širakom zaostaje četiri boda i ima ambicije da ponovi prošlogodišnji uspeh", izjavio je 26-godišnji štoper za Sportski žurnal.

Iz Surdulice, tačnije iz Stare Pazove, gde se fudbaleri Radnika pripremaju za prolećni deo sezone u Sportskom centru FSS, stiže vest da je 24-godišnji krilni fudbaler, Miloš Stanković, produžio ugovor sa klubom na još godinu dana.

On je u debitantskoj sezoni Radnika u superligaškom društvu odigrao čak 30 utakmica, dok je početkom ove sezone imao problem sa povredom, ali je uspeo da upiše 16 nastupa.