• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hakovan Bekam, procureli "blam" mejlovi!

Izvor mondo.rs

Na Internetu osvanule poruke u kojima bivši kapiten Engleske odbija da daje novac u humanitarne svrhe i psuje kao kočijaš!

Sajt "Football leaks", fudbalski ekvivalent "Vikiliksa", u petak uvece je objavio niz email poruka koje navodno pripadaju Dejvidu Bekamu.

Mejlovi se ticu dobrotvornog dogadaja za UNICEF, ciji je Bekam ambasador, ali i mogucnosti njegovog proglašavanja za viteza.

U njima, Bekam od UNICEF-a traži 7.000 funti za dolazak na dobrotvornu veceru u Šangaj letom poslovne klase, iako su njegovi sponzori vec obezbedili privatni avion.

Bivši fudbaler komentariše i "svesne napore" da ga proglase za viteza, a nakon što saznaje da se to ipak nece dogoditi, komitet koji bira kome ce ta cast biti ukazana naziva "nezahvalnim pi*kama"?!

U okviru prepiske sa prijateljem i PR zastupnikom Sajmonom Olivejrom, koji predlaže da Dejvid da milion dolara za jednu UNICEF kampanju, Bekam odgovara besno.

"Odbijam da dam svoj licni novac za ovo. Da njima prosto sipam milion dolara u fond, to je rastanak od sopstvenog novca. Da tog fonda nema, novac bi bio moj. Taj je*eni novac je moj," piše Bekam.

Fudbaler se licno još uvek nije oglasio povodom ove prepiske, ali je njegova PR služba objavila da su u pitanju mejlovi sa privatnog naloga i da su "ozbiljno izmenjeni", odnosno da je njihova autenticnost dovedena u pitanje.

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

petar

Dobrotvorne ogranizacije koriste poznata lica da bi privukla donacije, reklama. Poznato lice obicno trazi pokrivanje troskova, ali ne i uobicajenu naknadu, koja se trazi od kompanija. On je donirao svoje vreme (tj. zaradu), a oni mu onda traze i kes. Malcice su bezobrazni, ko zna koliko su para dobili, jer im je Bekam bio maskota.

Mihajlo

Zapad,ni u humanitarce bez love ne ide,toliko o svim njihovim humanitarnim udruženjima tipa Andjelina,Bekam,Djoković,Ivanović,svi to rade ukoliko im to donosi neki profit,zaradu,niko nije lud da svoje pare poklanja.

.....

džiber...pr tim od njega pravi nekog viteza,humanitarca a u stvari ispod povrsine su stvari izgleda drugacije...engleski mediji od njega i one Viktorije napravili neku gospodu a oni izgleda klasicni primerci Engleza koji dolaze na Exit samo sa puno para...svakako je bio samo prosecan igrac koga su zbog izgleda i zene pevacice zapadni mediji uzdigli

SERIJE