Vojvodina Radnik 1:2, pripremna utakmica zima 2017
MN Press 

Vojvodina i Radnik prošli su važan superligaški test u Novom Sadu.

U Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", pred oko 100 gledalaca, Surduličani su pobedili domaćina 2:1, golovima Aleksandra Gojkovića i Jovana Jovanovića, dok je jedini gol za "lale" postigao mladi Lazar Zličić.

VOJVODINA - RADNIK 1:2 (1:1)

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Perić - Andrejević, Maslać, F. Babić - M. Lazarević, Đurišić, Zličić, Bureković - Meleg - Knežević, Trujić. Igrali su još: A. Lazarević, Čuljak, Ćuković, Jović, Devetak, Nešković i Krstevski.

Radnik: Čančarević - Mladenović, Pavlović, Vuković, Gojković - Ivić, Radović, Zlatanović, Stanković - Pejčić, Arsenijević. Igrali su još: Milinković, Adamović, Vlahović, Keremah, Gazivoda, Jovanović, Anđelković, Žarković i Milovanović.

Pretposlednja provera ove zime donela je i problem za Vošu, koju je zadesila povreda rezervnog napadača Strahinje Krstevskog, koju je doživeo za samo tri minuta na terenu.

"Krstevski je lakši problem sa povredom imao i tokom priprema u Budvi, a ostaje da se vidi kolika je težina njegovog stanja i kada će moći da se uključi u trenažni proces", saopštio je klub.

Podsetimo da će danas, dan uoči generalne provere "lala" protiv BSK Borče, u ekipu stići i poslednja pojačanja - napadač Nemanja Kojić i defanzivac Emir Lotinac.