"E sad je gotovo".

Kakva laž!

Fudbaler Pari Sen Žermena, kojeg bi Ćavi Ernandez voleo da vidi u Barseloni, Marko Verati, otkrio je posle debakla na "Kamp Nou" stadionu da su mu, nakon što je Edinson Kavani postigao gol za 3:1, igrači Barselone prilazili i govorili kako je "sada sve gotovo" i kako "više ne postoje šanse da njihov tim prođe dalje".

Da li im je omaleni Italijan poverovao ili ne, ne znamo, ali znamo da je završeno rezultatom 6:1 i da je PSŽ eliminisan posle najveće fudbalske laži u 2017. godini - ne, nikako nije gotovo!

"Kavanijev gol nas je malo smirio. Čak sam tada razgovarao i sa igračima Barselone, koji su mi sami rekli da je sve gotovo", rekao je Verati za "L'Equipe".

Nešto kasnije, Barselona je postigla još tri gola za sedam minuta i postala prvi klub u istoriji evro-kupova koji je prošao dalje nakon što je u prvoj utakmici bio poražen rezultatom 4:0.

"Nemam objašnjenje za tri gola za sedam minuta... To je fudbal. Nikad neću zaboraviti ovu utakmicu, nadam se da će ona svima poslužiti kao važna lekcija", rekao je Verati.

Ko je kriv za eliminaciju Pari Sen Žermena?