Fudbal

Zvezda broji 1.500.000 evra za Aleksandra Čavrića?

Izvor mondo.rs

Žreb za Ligu šampiona je prošao, na redu su novi transferi.

Aleksandar Čavrić
Izvor: MN Press

Pošto su saznali da će u grupi Lige šampiona ove sezone igrati sa Bajern Minhenom, Totenhemom i Olimpijakosom, igrači i stručni štab vraćaju se pripremi utakmice sa Vojvodinom (subota, 18.45), a rukovodstvo kluba planovima za finiš prelaznog roka.

U nedavnom razgovoru sa novinarima, Zvezdan Terzić je demantovao da crveno-beli pregovaraju sa svojim nekadašnjim bekom Filipom Mladenovićem, sada igračem poljske Lehije, ali kada je upitan za Aleksandra Čavrića, rekao je da ne želi da priča o imenima.

Najavio je generalni direktor Zvezde da bi do zatvaranja letnje fudbalske pijace moglo da stigne još samo krilo sa srpskim papirima, a fudbaler Slovana iz Bratislave uklapa se u takav opis.

Očekivanja da 25-godišnjak rođen u Vukovaru stigne na "Marakanu" dodatno podgreva to što nije igrao za klub iz Bratislave u nedavnom derbiju slovačkog prvenstva, kao ni u četvrtak uveče u revanšu sa Paokom.

Problem crveno-belima, međutim, pravi to što je Slovan uspeo da eliminiše rivala iz Soluna i plasira se u Ligu Evrope, pa sada ima poziciju da za nekadašnjeg prvotimca Banata, OFK Beograda, Genka i Arhusa traži poveće obeštećenje, koje po pisanju "Večernjih novosti" iznosi 1.500.000 evra.

Ugovor između srpskog napadača i slovačkog kluba važi do 2022, pa ostaje da vidimo šta će odlučiti u Crvenoj zvezdi.

U vezu sa crveno-belima dovodi se i Aleksandar Katai, kom na zimu ističe ugovor sa Čikagom, ali čini se da je njegov povratak u Zvezdu ovog leta više plod mašte i želje navijača da ponovo u crveno-belom dresu vide jednog od svojih ljubimaca, nego što je to realna opcija.