Fudbal

Mesi i dalje NIJE spreman, klinci čekaju kao "zapeta puška"

Izvor mondo.rs

Barselona opet u problemu na gostovanju...

Barselona će i u trećoj utakmici Primere biti bez pomoći Lionela Mesija.

Sjajni Argentinac, kome ipak nije pripalo priznanje UEFA za najboljeg igrača u Ligi šampiona 18/19, neće putovati na gostovanje u Pamplonu, protiv povratnika u najviši rang Osasune, iako je počeo da trenira sa prvim timom.

Ernesto Valverde je odlučio da ne rizikuje s njim i šansu ćemu ukazati tek posle reprezentativne pauze, a videćemo da li Barselona bez njega može i do pobede.

U prvom meču poraženi su od Atletik Bilbaoa (0:1), dok su u drugom, mada pred svojim navijačima, "održali lekciju" Real Betisu (5:2) uz izvanredne partije novih i mladih fudbalera, koji će se nadati novoj šansi i protiv Osasune.

Blistali su najveće pojačanje Antoan Grizman i španski napadač Karles Perez, debitovao je i tinejdžer Ansu Fati, a obojica su na spisku putnika za meč u subotu (17 časova).

Barselona će i na ovom meču biti bez Luisa Suareza i Usmana Dembelea, tako da nije nemoguće da budu čak i starteri. Sigurno, makar jedan od njih... Zanimljivo, Valverde na gostovanje nije poveo talentovane veziste Karlesa Alenju i Rikija Puća.