Fudbal

Zvezda odredila cene ulaznica za Ligu šampiona, sezoncima POPUST

Izvor mondo.rs

Crveno-beli puštaju u pretprodaju paket ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj će igrati sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda obezbedila je plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a klub je odredio i cene za paket ulaznica za tri duela koji će biti odigrani u Beogradu na stadionu Rajko Mitić.

Paketi se prodaju po sledećim cenama:

Sever i Jug po 12. 000 dinara, Istok bok po 24.000 dinara, Istok centar i Zapad bok po 30.000 dinara, Zapad centar 36.000 dinara, VIP zapad 60.000 dinara, VIP 1 i VIP galerija po 90.000 dinara.

U fazi pretprodaje, koja počinje u ponedeljak 9. septembra i traje do nedelje 15. septembra, karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu kao i aktivni članovi kluba koji poseduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvezdice.

Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za "njihova" mesta uz popust od 50% na cenu karte određene za taj sektor. Ove rezervacije se ne odnose na vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata.

Dodatno, vlasnici sezonskih karata mogu kupiti još jedan paket karata po punoj ceni uz ostvarivanje prioriteta za kupovinu karata u istom sektoru za koji važi sezonska karta, naravno sa idejom da se omogući kupovina paketa karata za mesto pored onog na koje glasi sezonska karta gde god je to moguće.

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama a s obzirom da se radi o paketima karata za tri utakmice klub je omogućio i kupovinu karata na rate platnim karticama.

Crveno-beli su saopštili i da slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona za kupce koji nisu članovi kluba kreće u ponedeljak, 16. septembra.

Prodaja karata će biti moguća na blagajni stadiona kao i putem interneta, a sve pojedinosti vezano za radno vreme blagajne i mogućnosti onlajn prodaje će biti objavljene tokom predstojeće nedelje.