Fudbal

"IDI, OGNJENE!"... i on je otišao! Partizan: Ožegoviću, mnogo sreće!

Izvor mondo.rs

Napadač Partizana Ognjen Ožegović odlazi iz Humske, ali njegov novi klub nije norveški Rozenborg.

Izvor: MN Press

Ognjen Ožegovic je (ponovo) otišao iz Partizana.

Dosadašnji napadac crno-belih, za koga se najavljivalo da ce otici u norveški Rozenborg, odlazi u nemacku drugu ligu, u Darmštat.

Ožegovic je bio na korak od odlaska u Norvešku, ali se taj posao "otezao", igrac nije bio zadovoljan ponudenim uslovima, pa je ostao u Partizanu i igrao je u kvalifikacionim mecevima za plasman u Ligu Evrope.

On je u igru i u prvenstvenom duelu protiv TSC u nedelju uvece, a nezadovoljni njegovom igrom, pojedini navijaci Partizana su mu na kraju utakmice porucili: "Ognjene, idi" (video pogledajte OVDE).

Partizan ce od transfera Ožegovica zaraditi 400.000 evra.

Darmštat je tokom veceri potvrdio transfer:


A potom i Partizan na svom sajtu, uz poruku dosadašnjem napadacu: "Srecno!".

"FK Partizan se zahvaljuje Ožegovicu za vreme provedeno u klubu i za posvecenost crno-belom dresu. Želimo mu mnogo srece u daljoj karijeri i privatnom životu", naveo je Partizan.

Ožegovic je u Humsku došao krajem leta 2017. godine iz Cukarickog. Vec narednog leta je pozajmljen Arsenalu iz Tule, da bi se ovog leta vratio u Humsku. Na 11 meceva je postigao tri gola i cetiri puta asistirao.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukic, levi bek Rajko Brežancic, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujacic, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadaci Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigic (Macva), Takuma Asano (Arsenal) i Bibras Natho (slobodan igrac).

VRACENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanovic, Sejduba Suma, Ognjen Ožegovic.

OTIŠLI: Svetozar Markovic (Olimpijakos), Mark Valijente (Sporting Hihon), Rikardo Gomeš (Al Šarža), Nemanja Nikolic (pozajmica, Vojvodina), Armin Ðerlek (Sivaspor), Ognjen Ožegovic (Darmštat). 

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilic (angažovan u Fudbalskom savezu Srbije).