Fudbal

Čukarički je još jači: Trio stigao poslednjeg dana

Izvor mondo.rs

"Brđani" doveli trojicu veznih fudbalera, među njima i rođeni brat Samuela Ovusua.

Izvor: MN Press

Radno je bilo na Banovom brdu u ponedeljak, dan posle prvenstvene pobede nad Radničkim iz Niša, koju je golom u 80. minutu rešio Asmir Kajević.

 Poslednjeg dana prelaznog roka "brđani" su doveli trojicu igrača.

Na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea stigao je nekadašnji igrač belo-crnih, Petar Mićin. U pitanju je fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog. Mićin je bio član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, računajući i onu do 21 godine. Za Čukarički je, pre odlaska u Udineze, odigrao 17 mečeva, postigao je pet golova.

Vilson Kvabena Ovusu, mlađi brat Samuela Ovusua, takođe je potpisao za Čukarički, na tri godine. Ovusu je rođen 22. avgusta 2000. godine, nastupa na poziciji veznog igrača, a došao je iz kluba Vižn iz Gane, u kojem je ranije igrao i njegov stariji brat Samuel, sada prvotimac kluba Al Fejha iz Saudijske Arabije.

Na Banovo brdo je stigao i Viktor Lukić, prošle sezone kapiten šampiona Omladinske lige Srbije Brodarca. Lukić je takođe ofanzivni vezista, rođen je 6. oktobra 2000. godine, a ugovor sa Čukaričkim potpisao je na četiri godine.