Fudbal

MONDO: Savo Milošević "DIPLOMIRAO", a Partizan mu je spremio NOVI ugovor!

Izvor mondo.rs

Prema saznanjima našeg portala, trener crno-belih će produžiti vernost klubu na dodatne dve sezone, a isto važi i za članove njegovog stručnog štaba.

Savo Milošević u Partizanu do leta 2022!

Kako MONDO nezvanično saznaje, uprava kluba spremila je mladom treneru i njegovim saradnicima novi ugovor, kao svojevrsnu nagradu za rezultate ostvarene u poslednjih šest meseci.

Ujedno je to poruka da ne postoji ni najmanja dilema da li na klupi crno-belih sede pravi ljudi za taj posao.

Podsećamo da je Savo Milošević imenovan za šefa struke 28. marta ove godine i da mu je to prvi samostalan trenerski angažman.

U momentu kada je sezona pretila da sklizne u propast, bio je to riskantan potez Partizanove uprave, koji je počeo da se isplaćuje već u narednih mesec-dva.

Ekipa je "isplivala" iz problema u domaćoj Superligi, osigurala plasman u evropske kvalifikacije, a onda iznenadila Crvenu zvezdu, pobedivši je na njenom stadionu u finalu Kupa.

Da ti uspesi nisu bili slučajni, potvrđeno je ovog leta, kada je Milošević izvršio određene korekcije u ekipi, dodatno unapredio igru i uveo Partizan u grupnu fazu Lige Evrope, u kojoj će se od narednog meseca takmičiti sa AZ Alkmarom, Astanom i slavnim Mančester junajtedom.

Miloševićev stručni štab čine pomoćnici Milan Đuričić, Nenad Cvetković i Strahinja Pandurović, trener golmana Nemanja Jovšić, za fizičku spremu su zaduženi Marko Stojanović, Miša Filipović i Aleksandar Tomić, a tu su i analitičari Damir Elmazi i Lazar Tomić.

Nekadašnji golgeter i reprezentativac, proletos je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.