Fudbal

Zvezdin spisak za Ligu šampiona: Ipak IZNENAĐENJE, dvojica prekobrojnih!

Izvor mondo.rs

Prošle godine su "precrtani" Milijaš i Milić, a i ovoga puta je Milojević morao da se odrekne dvojice igrača...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Klubovi učesnici Lige šampiona imali su rok do ponedeljka u ponoć da pošalju spiskove fudbalera na koje će računati u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Bilo je iznenađenja u velikim evropskim klubovima, recimo Juventus nije "prijavio" Džana i Mandžukića, dok je ovoga puta administracija i stručni štab Crvene zvezde imala nešto lakši posao nego prethodne sezone kada su "precrtali" Milijaša i Milića.

Crvena zvezda je poslala spisak na kom od standardnih fudbalera nema Branka Jovičića, koji će biti van terena biti verovatno do proleća zbog povrede.

Tu, ipak, nije kraj.

U kombinaciji za mečeve u grupnoj fazi nema ni Milana Gajića i Milana Jevtovića, što znači da će Crvena zvezda u grupnu fazu sa samo jednim desnim bekom, a jedini koji je bio prekobrojan je mladi napadač Nikola Krstović.

Talentovani Crnogorac, prema pisanju "Žurnala", mogao bi da zaigra i u Ligi šampiona mladih u kojoj je Zvezda takođe izborila učešće ovim plasmanom "A" tima.

Na "B" spisku, na kome se nalaze mladi igrači, verovatno je i Veljko Nikolić.

Ovo je spisak Zvezde za Ligu šampiona:

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović i Aleksandar Stanković.

ODBRANA: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić i Žander.

SREDINA: Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Veljko Simić, Mateo Garsija i Radživ van la Para.

NAPAD: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane i Aleksa Vukanović.