Fudbal

Zvezdin novi POPUST na ulaznice, ovaj put za članove

Izvor mondo.rs

Crveno-beli na inicijativu članova kluba snizili cene paketa ulaznica za Ligu šampiona još jednoj grupi svojih navijača.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Posle onih sa važećim sezonskim ulaznicama i svi navijači Crvene zvezde koji su u četvrtak do 17 časova imali aktivno članstvo u klubu dobiće određeni popust na pakete ulaznica za Ligu šampiona. 

Uslov je, naravno, da prethodno ne iskoriste poput od 50 odsto za "sezonce". Ukoliko nisu, odnosno nemaju sezonsku kartu, imaće pravo na 20 odsto nižu cenu od ranije određene, saopštio je klub.

"Svaki takav član će u fazi pretprodaje moći da kupi jedan paket karata za tribinu po želji, u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine, po sledećim cenama: sever 9.600 dinara, jug 9.600, istok bok 19.200, istok centar 24.000, zapad bok 24.000, zapad centar 28.800", navode crveno-beli.

U VIP sektorima nije moguće ostvariti popust, a ova povlastica važiće za sve kategorije članova (Standard, Junior plus i Junior).

"Posebna pogodnost spremna je za naše najmlađe sezonce - sva deca koja imaju porodične karte za zapadnu i istočnu tribinu (sezonske karte sa slikom) dobiće besplatno po paket karata uz paket koji kupi vlasnik sezonske karte, odnosno nosilac porodičnog paketa", piše u saopštenju na Zvezdinom sajtu, u kom se mogu naći opširnije informacije.