Fudbal

Vladimir Volkov napustio Srbiju, ali ne ide daleko od kuće!

Izvor mondo.rs

Radnički, Rad, Rad, pa Borac...

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Vladimir Volkov (33) danas će obaviti lekarske preglede u Banjaluci, a ukoliko sve bude u redu potpisaće ugovor sa Borcem.

On će na mestu levog beka zameniti Aleksandra Subića koji je ponovo doživeo povredu ukrštenih ligamenata, pa mora na višemesečnu pauzu, a zanimljivo je da je upravo Subić stigao u Partizan posle odlaska Volkova.

Volkov je u svojoj karijeri između ostalih igrao za Šerif, Partizan, Mehelen, Leh, a početkom jula istekao mu je ugovor sa Radom, pa je trenutno slobodan fudbaler.

"Treba nam proveren igrač koji može odmah da uskoči u prvi tim. Videćemo koliko je spreman da nam pomogne. Iako još nemamo potvrdu, Subiću su stradali prednji ukršteni ligamenti kolena i očekuje ga pauza od šest meseci. Ne možemo da ostanemo samo na jednom levom beku (Đorđe Ćosić)", rekao je trener Borca, Branislav Krunić, prenose “Nezavisne novine”.

Jedna od opcija na poziciji levog beka je i mladi Marko Kujundžić (16 godina), ali bilo bi previše očekivati da može da iznese sve napore koje donosi Premijer liga BiH.

"Kujundžić je budućnost kluba i bilo bi baš rano gurnuti ga u vatru i na njega staviti toliki pritisak. Od njega očekujemo dosta u budućnosti", dodao je Krunić.

Banjalučane danas od 19.30 časova očekuje jaka provera u prijateljskom meču protiv bratskog kluba - Vojvodine, a sav prihod od ove utakmice biće doniran djevojčici Sari Vujinović, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize i epilepsije, i njenom ocu Darku, i to za kupovinu vozila prilagođenog njoj.

Cena ulaznice za istočnu tribinu je tri KM, dok je karta za zapadnu tribinu pet KM.