Fudbal

Lalatović BESNEO u Nišu: Prvo svađa sa Kosanovićem, pa sudijom i navijačima

Izvor mondo.rs

Temperamentni trener ponovo u centru pažnje. I ponovo protiv kluba na čijoj klupi je sedeo.

Izvor: MONDO/Arena sport

Ne može Nenad Lalatović bez "frke", posebno kada gostuje klubu koji je prethodno vodio!

Bio je svojevremeno u žustroj verbalnoj raspravi sa ljudima iz tadašnjeg rukovodstva Vojvodine, pa navijačima Napretka iz Kruševca, a sada i Radničkog iz Niša.

Do ove utakmice Nenad Lalatović je već imao pokazana tri žuta kartona u sedam kola.

U 8. kolu Superlige Srbije (u kom je Vojvodina kao gost pobedila Radnički), mladi trener se kao šef stručnog štaba Vojvodine vratio na "Čair", gde je pre samo nekoliko meseci vodio Radnički do istorijskog uspeha osvajanjem drugog mesta u nacionalnom prvenstvu, ali to kao da je zaboravljeno.

Planuo je Lalatović u finišu prvog poluvremena (1:1), kada je ušao u raspravu sa starijim kolegom Miloradom Kosanovićem, koji je - ironije li - prošle sezone smirivao tokom konferencije za medije posle utakmice u Kruševcu.

Evo kako je to izgledalo:

Nenad Lalatović Napredak - Radnički uvrede
Izvor: Youtube/Miroslav Đorđević

Pokazao mu je sudija Novak Simović žuti karton prilikom odlaska u svlačionicu, ali nije to doprinelo da se Lalatović smiri.

Po povratku sa odmora trener Vojvodine ušao je u verbalni sukob sa nekim na tribini "Čaira", ponovo je burno reagovao, pa ga je Simović isključio...

Iako bez glavnog trenera na klupi, Novosađani su u drugom poluvremenu došli do preokreta sjajnim pogotkom Mladena Devetka, koji je Lalatović iskoristio da nastavi raspravu...

BONUS VIDEO:

(Nenad Lalatović je u MONDO podkastu govorio baš o tome ko su ljudi sa kojima se često svađa na utakmicama)

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO