Fudbal

Novi problemi za Juventus: DVE povrede u prvom poluvremenu!

Izvor mondo.rs

"Stara dama" baš nema sreće na startu prvenstva.

Juventus baš prati maler na početku aktuelne sezone!

Nakon povrede kapitena Đorđa Kjelinija, koji će zbog problema sa ligamentima kolena morati na prinudnu polugodišnju pauzu, Torinezi su u meču 3. kola Serije A već u prvom poluvremenu ostali bez još dva igrača.

Već u sedmom minutu povredio se malerozni Daglas Kosta, pa je svoje mesto ustupio Federiku Bernardeskiju, da bi u finišu prvog dela u svlačionicu morao i Miralem Pjanić, zbog problema sa mišićem.

Tako je Mauricio Sari bez dva važna fudbalera sredine terena, a koliko su njihove povrede ozbiljne, znaće se posle medicinskih pregleda koji će uslediti.

Sari za meč u Firenci nije mogao da računa i na defanzivca Matiju De Šilja, koji je povredu zaradio u duelu s Napolijem, kao i na napadača Marka Pjacu. Hrvat, zapravo, još nije zaigrao ove sezone.

Zanimljivo, na meču sa Fiorentinom Juventus je prvi put na teren istrčao u novoj crveno-beloj garnituri pa je italijanski šampion tako već u prva tri kola sezone isprobao sve tri garniture dresova.

Na prvom gostovanju u Parmi igrači Juventusa igrali su u plavim dresovima, dok su u duelu s Napolijem nosili tradicionalnu "crno-belu" opremu.