Fudbal

Vojvodina HITNO pozvala novinare, oni došli, ali predsednik kluba NIJE!

Autor Nikola Janković

Sramota je najblaže što je moguće napisati za ono što je danas uradio Fudbalski klub Vojvodina.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Fudbalski klub Vojvodina pozvao je danas nešto posle 10 časova novinare da hitno dođu na vanrednu "press" konferenciju, zakazanu za podne u trening centru u Veterniku.

U pozivu je navedeno da će se javnosti obratiti predsednik kluba, Vojislav Gajić, tema konferencije nije bila navedena, ali je moglo da se pretpostavi da ovaj nesvakidašnji poziv ima veze sa incidentima koji su se dogodili u petak uveče u Nišu, pre, za vreme i po završetku derbi utakmice sa Radničkim.

Optužbe koje je u međuvremenu izneo sportski direktor Nikola Lazetić, a koji je između ostalog rekao da je ometan signal TV Arenasport kako publika pred malim ekranima ne bi mogla da gleda prvih pola sata utakmice, bile su samo nagoveštaj novog burnog obraćanja medijima, ali…

...kada su se predstavnici medija i pojavili u Sportskoj akademiji "Vujadin Boškov" kraj Novog Sada - saopšteno im je da konferencije, ipak, neće biti!

Portparol novosadskog superligaša pojavio se u sali, izvinio u ime kluba i obrazložio da je "predsednik kluba bio sprečen da dođe", bez da je pojasnio šta ili ko ga je u tome sprečio, s obzirom na to da je poziv bio upućen nepuna dva sata ranije.

Poručio je, međutim, da je "stav Vojvodine ono što je Lazetić rekao za 'Novosti'".

Sramota.