Fudbal

"MIHAJLOVIĆ je BESNEO na poluvremenu, pobedili smo zbog njega!"

Izvor mondo.ba

Fantastičnim preokretom u Breši, Bolonja je nadoknadila 3:1 na poluvremenu i stigla do pobede rezultatom 4:3 u trećem kolu Serije A.

Strelac i asistent kod pobednosnog gola Bolonje u današnjem velikom preokretu u Breši, Argentinac Rodrigo Palasio otkrio je italijanskim medijima da je za povratak  u nastavku utakmice najzaslužniji bio trener SinišaMihajlović.

Iako je ostao u Bolonji gde je primao drugu dozu hemoterapije u bici sa leukemijom, srpski stručnjak je na poluvremenu direktno kontaktirao svoje igrače.

"Mihajlović je bio besan na poluvremenu i to nas je podiglo, pa smo taj mentalitet iskoristili kad smo se vratili na teren. Zahvaljujući njegovom mentalitetu, mi igramo ovako", rekao je Palasio,

Prema njegovim rečima, doprinos preokretu dalo je i isključenje Danijelea Desena zbog simuliranja pri rezultatu 3:1.

"Nesumnjivo da je bilo lakše protiv deset igrača. Crveni karton je bio presudan za tok utakmice iako smo već istrčali s velikom odlučnošću, glađu i snažnim mentalitetom".

Ovo je inače bio prvi meč ove sezone bez Mihajlovića na klupi Bolonje, koja je i dalje neporažena sa sedam osvojenih bodova iz tri utakmice.

"Hteli smo svih devet bodova", podvukao je argentinski napadač.